Julkkikset ovat aina muodin suuntausten keskellä. Ei ole väliä, luovatko he niitä vai seuraavat niitä. Muotiasiantuntija Anne Niccoli pysyy kuuluisuuden muodin kärjessä ja tarjoaa muotivinkkejä.

Keskustelu siitä, ajavatko julkkikset muotia vai ajavatko muodit julkkisten kulumista, on hyvin samankaltainen kuin kana- ja munateoriat, joista on keskusteltu vuosikymmenien ajan. Todellisuudessa sillä ei ole väliä, onko tavoitteesi näyttää kuuluisuudesta tyylikäs. Internetistä on tullut loistava työkalu välittömään muotitutkimukseen suosituimmista televisio- ja elokuvatähteidemme käyttämistä merkeistä ja tyyleistä. Taitavat muotiasiantuntijat voivat käyttää Internetiä vahvistaakseen tunnistetut muotisuuntaukset tai olla varhainen osoitus alkavista muotisuuntauksista.

Kiinnitätkö huomiota koululaisesi vaatteisiin

Muotiasiantuntijana ja johtavana jälleenmyyjänä otamme muotimme erittäin vakavasti, koska tavoitteemme on tarjota asiakkaille ratkaisuja, jotta he voivat pysyä trendissä, ei sen takana. Itse asiassa käytämme muotiblogiamme osoitteessa www.shopbeenvied.com välitöntä tapaa kommunikoida muotisuuntauksista, joita kuuluisuuksien nähdään käyttävän paparazzi-valokuvissa, olipa kyse sitten Melie Biancon käsilaukusta, uudesta Sinful Tee tai A.B. Niccoli korut. Shopbeenvied.com on huipputeknologian johtava yritys, joka tarjoaa koko Affliction-kokoelman. Verkkokaupan edelläkävijänä he ovat saaneet nimensä lyömällä suuntauksia ennen räjähtämistä. Olemme erikoistuneet tunnettujen huippusuunnittelijoiden viimeisimpiin muotivaatteisiin. Katsomme kaiken julkkismuodin – haluamme aina nähdä, mitä kuuluisuudet pitävät muotisuuntauksina, joten sinun ei tarvitse.

Toinen tapa, jolla otan roolin vähittäismyyntimallina vakavasti, on suunnitella tuotteita, joita muilla tuotemerkeillä ei ehkä ole tuotelinjoissaan. Pysyessään kuuluisuuden muotitrendien kärjessä kaupat myyvät heti päivittäin uusia tuotteita Envy- ja Stash 129 -merkeillä, mikä on harva verkkokauppiaan etu. Nämä ainutlaatuiset tuotteet ovat tuotteita, jotka on kehitetty auttamaan asiakkaitamme pysymään trendien kärjessä riippumatta siitä, onko tavoitteesi rocktähti bling, boheemi, tyylikäs moottoripyörä vai lumoava Hollywood. Huolimatta muotitavoitteestasi, saavutamme härän silmän alhaisimmilla hinnoilla, joiden avulla asiakkaat voivat varaa asuja ja muotiasusteita yhden tuotteen sijaan – venytämme muotibudjettiasi! Onko sinulla kiinnostusta Affliction-teesistä, uusimmista Sinful-esineistä, suunnittelijan käsilaukkuista tai inspiroivista koruista, hinnat ovat parhaat, jotka Internetistä löytyy.

Lapin polut?

Kuten olen jo monta kertaa sanonut, tavoitteemme on ylittää odotuksesi ja palkkaamme vain kaikkein muodin asiantunteva henkilöstö. Julkaisemaani artikkeleiden ja verkkosivuillamme kirjoitettujen blogien on tarkoitus jakaa uusinta muotitietoa, jotta voit pysyä trendissä – et vain myy Sinful-, Affliction- ja Envy-esineitä. Meillä on kuitenkin myös ilmainen numero osoitteessa www.shopbeenvied.com, jotta vastaamme muotikysymyksiin, joita et ehkä ole käsitellyt näiden viestien kautta. Tarjoamme esimerkiksi muotivinkkejä, joiden perusteella mustaa voidaan pitää parhaana muotivaihtoehtona, kun tulemme talvella ja olemme saattaneet saada muutama punta. Saatamme myös ehdottaa värejä, joita vältetään, kuten valkoista ja keltaista, jos työskentelet kohti sensaatiomaista kesää, mutta et vielä ole siellä. Samoin kehon muoto on tärkeä muuttuja, jonka avulla voimme korostaa alueita, jotka haluat näyttää suuremmilta, tai vähentää alueita, jotka haluat näyttää pienemmiltä. Meillä on muotivinkkejä kaikille; ei väliä oletko plus kokoinen tai nollakoko. Kiitos, että vieit aikaa artikkelin lukemiseen ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.